Tuz Lambası Faydaları

Wiki Article

Saf tuzdan bünyelmış ve kıytırık bir kullanıma sahip olan kaya tuz lamba bulunduğu ortama katkısızladığı birgani yarar vardır. Etrafına yaydığı negatif iyonlar sebebiyle havadaki bakterileri öldürür ve ortama işleklık katar. Bulunduğu ortamın nemini üzerinde toplayan lambanın tuz yüzeyi ıslanır; bu ıslanma sayesinde olumsuz iyonlar ortaya çıkmaya adım atar ve odaya yayılan negatif iyonlar vasatın havasını bileğkonutirir.

Lakin karşılıklı saygı ve yasalara uygunluk çerçevesinde oluşturduğumuz yorum platformlarında daha sağlıklı bir atışma platformını gerçekleştirme eylemek üzere ortaya koyduğumuz bazı versiyon ve moderasyon kurallarımıza dikkatinizi çyemek istiyoruz.

Artı iyonlar hun dolaşımını döküntüleştirir ve oksijenin beyne yetişmesinı zorlaştırır. Akşam lambası olarak kullanılan tuz lambası, artı iyonları yok ederek daha keyif ve dinlendirici bir uykuya dayanak hazırlar.

Tuz lambası üstünde bulundurduğu tuz sayesinde nemi çekerken ve muhtevaindeki lamba sayesinde ortamdaki nemi dengeler. Bu sayede oluşan kas dertlarınız var ise azalmış olur. Pozitif iyonları yok ika özelliği sebebiyle sıkıntı ve nitelikli bir aymazlık uyumanızı esenlar.

Şunu yalnız belirtelim ki tuz lambalarından en bir küme verimliliği elde etmek muhtevain gündüz boyunca şu demek oluyor ki 24 vakit çkırmızıışır vaziyette olmasını salık ederiz.

Tuz lambası aldim amma düzmece mi sakıncasız degilim. Anlasilabilmesi icin kirmaya mi calismaliyim baska yolu namevcut mu birde kaloriferdwn oturu kuru oluyo evimiz nemi eksiye cekmez degil mi

Hak tuzdan meydana getirilen tuz lambaları, tuzun gestaltsı sebebiyle umumi olarak ağırdır. şayet boyutu mehabetli olmasına karşın tuz lambanız çok hafifse bu da lambanızın masnu olabileceği valörına hasılat, aklınızda bulunsun.

şayet kadimî olarak bilgisayar başında çaldatmaışıyorsanız, elektronik beyinınızın canipına koyacağınız bir tuz taşı lambası, elektronik beyinınızın yaydığı radyasyondan ve zararlı enerjiden asgari seviyede etkilenmenizi sağlar.

Tuz lambası allıkırken ilgi etmeniz müstelzim bir vesair sınır ise ışığının rengidir. Himalaya tuzu lambası çoğunlukla hamam pembe ve turuncu tonlarda ışık yayar. Beyaz ışık yayan himalaya tuzu lambası da vardır.

Ortamdaki Rutubet Dengesini Katkısızlar: Tuz suyu tutucu özelliğe sahiptir. Tuz lambaları da havanın aşkın nemli olmasını engeller. Nemli ve rutubetli ortamlarda kullanılan tuz lambaları ortamdaki ziyade nemi çekerler ve havanın nem tenasüpını kararlı bir hale getirirler.

Solunum Yolu Emrazına İyi Geliyor: Tuz lambası en çok kullanıldığı mekânın havasını izole tuz lambası etmesi ile uyanıklık çekmektedir. Kullanıldığı ortamda yaydığı menfi iyonlar solunum yolları hastalıklarına bol gelmektedir.

Himalaya tuzundan meydana getirilen tuz lambası faydalarıyla şaşırtıyor. Sağlığımıza müspet etkilerde mevcut tuz lambasının faydaları saymakla bitmiyor. Evet tuz lambası nedir? Tuz lambası faydaları nelerdir? İşte tuz lambası faydaları...

Keyif ve konfor açısından kimi rahatlıklar sunmasının kenarı silsile bu ürünler, dekorasyon olarak da kullanılabilir. Evinizde ışığa ihtiyaç duyduğunuz masa, raf, dolap kabil rastgele bir yerde kullanabileceğiniz kabil güzel duyu duracağınız düşündüğünüz rastgele bir yerde de kullanabilirsiniz. Kullandığınız yerde şık ve otantik bir muhit sunacak olan bu özgün lamba çeşitlerini havasını tasfiye etmek istediğiniz düz ve mekânlarda kullanabilirsiniz. Çok çokça elektronik aletin başüstüneğu bir odada almak odadaki radyasyonu emmesini ve havayı iyiden iyiye temizlemesini sağlayacaktır. Seçeceğiniz uzun tuz lamba ya da sair rastgele modeller de havanın ve dünyaın temizliği midein bayağı fonksiyoneldir. Bu aşamada tüm avize modellerimize bakabilirsiniz.

Eğer çtuzakıştırılmaz ise ısınmayan tuz lambası mideindeki nemi salmaya kafalayacaktır ve nemlenip sulanacaktır. Sulanan tuz lambasının ömrü bile azalacak ve erimesine amil olacaktır. Evinizin dekorasyonunun indinde sağlamlığınız içinde ok zait yapıcı yanları olan tuz lambasını kızılırken çok dikkatli edinmek gerekiyor.

Report this wiki page